Active Beauty
Ulična umetnost pri dm-u

Kampanja navdiha

Ulična umetnost pri dm-u

Barvito, živahno in vsem na očeh: ulična umetnost. Umetniške skupine iz Avstrije in desetih drugih držav so za dm poprijele za čopiče in grafiti spreje. Njihovo platno: pročelja dm prodajaln. Moto: »Kaj nas ljudi naredi lepe?«. Rezultat: Preprosto navdihujoč!
Moč navdiha umetnosti: naj bodo barvite in velike ali fine in majhne – tako različni kot so umetniki, tako različno so tudi upodobili svojo ulično umetnost za dm. Osrednji fokus spomladanske dm kampanje navdiha je bila umetnost kot vir navdiha.

Umetniško oblikovanje pročelij prodajaln in fasad zgradb je potekalo ne le v Avstriji, temveč tudi v desetih drugih dm državah. Na Madžarskem, Češkem, Slovaškem, v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Romuniji, Bolgariji in Severni Makedoniji, kjer so lokalni umetniki z ulično umetnostjo dm prodajalne spremenili v pisano umetnost.
Videocredits: Veronika Wieser, ALTERMEDIA – Marketing Agency, Nadina Muminović, Tsoneva-Tabak, Michel Kubacek, dm Hrvatska, COLORA DIGITAL, Szalt Stream SRL, Foto atelje, Zeldeo, Zavod AAMI, Jaroslav Hasman; Fullart Studio /GroupM Creative Solutions, Star Network