Active Beauty
Vse, kar morate vedeti o podlagah za obraz – in katera je najprimernejša za vas
Besedilo:

Vodnik po podlagah

Vse, kar morate vedeti o podlagah za obraz – in katera je najprimernejša za vas

Tekoča ali pa v prahu – podlaga poskrbi za enakomerno osnovo pred nanosom rdečila za lica, bronzerja in podobnih ličil.

BB-krema: Podlaga za naraven videz

BB-krema je sinonim za lahkoten make up, saj predstavlja odlično izbiro za čiste tipe kože, ki ne potrebujejo veliko prekrivnosti. Še posebej pa za vse tiste, ki v jutranjih urah nimajo veliko časa za ličenje. BB-krema (kratica pomeni Beauty Balm oz. Blemish Balm) se optično zlije s kožo, zaradi njene lahke konsistence pa jo je enostavno na kožo nanesti s prsti. Prekrije manjše nepravilnosti in rdečico, pri tem pa je ten kože še vedno videti enakomeren in naraven.

CC-krema: Podlaga za enakomerno polt

CC-krema je absolutna zmagovalka, kar se tiče korekcije barv. Kratica pomeni Colour Correction Cream, CC-krema pa se priporoča vsem, ki si optično želijo več popravkov na koži in prekrivnosti. Zeleni barvni delci izenačijo rdečico, pigmentne madeže in temne kolobarje pod očmi, poleg tega pa negovalne sestavine poskrbijo, da rdečica in pigmentni madeži postopoma izginejo. CC-kremo po obrazu porazdelimo kot dnevno kremo za obraz, trdovratne nepravilnosti na koži pa dodatno prekrijemo z korektorjem. In še ena prednost: Pri redni uporabi CC-krema celo učinkuje proti staranju kože.

Podlaga v prahu, ki matira kožo

Videz matirane kože je še posebej primeren za mastne tipe kože, ki se ob nanosu klasične podlage hitro zmastijo, poleg tega pa je podlaga v prahu odlična izbira za večerni make up. Na voljo sta dve različici: Klasične podlage v prahu in tekoče podlage v prahu, ki se ob nanosu spremenijo v prah. Če si želite večje prekrivnosti, lahko ti dve različici tudi kombinirate. Najprej na kožo s pomočjo gobice za nanos ličil nanesite tekočo podlago, nato pa s čopičem nanesite še podlago v prahu. In še ena prednost: Če se vam T-cona še posebej hitro masti, torej čelo, nos in brada, lahko nanje preprosto ponovno nanesete podlago v prahu ter tako poskrbite za matiran videz kože.

Tekoča podlaga za sijočo kožo

Ne le, da je sijoč videz v trendu, popoln je tudi za suh tip kože, ki se lušči in zateguje. Posebni serumi za sijaj kožo navlažijo in poskrbijo za sijoč in naraven ten. Tanko plast tekoče podlage enostavno nanesite na obraz z gobico za nanos ličil. In še dodatna prednost: Ker je tekoča podlaga visoko prekrivna, je dovolj, da na kožo nanesete le tanko plast. Tako se pore ne bodo zamašile.

Izdelki za daljšo obstojnost ličil

Je pred vami velika zabava? Sprej ali podlaga v prahu za daljšo obstojnost ličil bo poskrbela, da bo vaš make up nadvse obstojen. Najprej s čopičem ali navlaženo gobico za nanos ličil na obraz nanesite tanko plast tekoče podlage, ki naj ne vsebuje olj. Po potrebi nanesite več plasti, dokler koža ni enakomerno prekrita. Nato podlago utrdite z izdelkom za daljšo obstojnost ličil. In še dodatna prednost: Podlaga se pogosto usede na področje T-cone in pod oči, transparentna podlaga v prahu pa poskrbi, da tekoča podlaga ostane na svojem mestu, kar poskrbi za enakomeren videz.

Z zaščitnim faktorjem 15

„Obarvana dnevna BB krema za obraz, ZF 15 “ od Balea

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Za lepši ten

„CC krema, ZF 6“ od alverde NATURKOSMETIK

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Zanesljivo matira

„Kompaktni puder True Matte 010 Soft Beige” od trend !t up

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Vodoodporno

„Sprej za fiksiranje“ od alverde NATURKOSMETIK

Kupite zdaj v dm spletni trgovini