Active Beauty
Strawberry make up, ki ga nosi Hailey Bieber, je nov pomladni trend!

Svež sijaj

Strawberry make up, ki ga nosi Hailey Bieber, je nov pomladni trend!

Rahel dotik barve, ki videzu doda piko na i: Nežni poudarki na licih in ustnicah ter subtilno obarvane oči poskrbijo, da zasije cel obraz. Preberite, kako lahko v le nekaj korakih ustvarite priljubljen make up.

Strawberry make up: Nega in podlaga

Hailey Bieber ostaja zvesta svoji negovalni rutini, ki se je izkazala za učinkovito že pri njenem trendu “Glazed Donut Skin”. Za enakomeren ten kože najprej poskrbite za t. i. dvojno čiščenje: Najprej uporabite olje za čiščenje obraza, nato pa obraz umijte še s čistilnim gelom na vodni osnovi. Nadaljujte s serumom s hialuronsko kislino, ki kožo izdatno vlaži. Enakomerno ga nanesite na obraz in s tapkanjem vtrite v kožo pod očmi. Za naraven in enakomeren ten s čopičem ali z gobico za ličila nanesite BB-kremo in dobro zabrišite prehode ob vratu in bradi. Za sijoč zaključek lahko pod očmi nanesete dodatno tanko plast BB-kreme.

Poudarite oči in obrvi

Ustvarite make up videz “brez ličil”: Obrvi počešite s krtačko, da se dlačice obrnejo poševno navzgor oz. so zgornje dlačice obrnjene proti sencem. S svinčnikom za obrvi v naravnem odtenku poudarite obrvi in jih fiksirajte s prozornim gelom. Na premični del veke nanesite senčilo v svetlo rjavem odtenku. Na zgornji in spodnji lok trepalnic nanesite tanek sloj maskare v rjavi barvi.

Rdečilo za lica in osvetljevalec za svež videz

Namesto da bi rdečilo nanesli samo na lica, ga nekaj nanesite tudi vzdolž nosu, kar bo poskrbelo za nežno zagorel videz. Za nežno rožnata lica zmešajte dva podobna odtenka rdečila za lica – s čopičem najprej podrgnite po enem in takoj zatem še po drugem rdečilu. Osvetljevalec nanesite vzdolž ličnic, pod obrvi in v notranje kotičke oči.

“Jagodne” ustnice

Tudi tu gre za naraven videz. Na ustnice nanesite negovalno rdečilo v jagodno rožnati barvi, pri čemer pustite zunanje robove neobarvane. Ustnice stisnite skupaj, da se šminka enakomerno porazdeli – tako ustvarite naraven videz. Na sredino ustnic nanesite še prozoren ali nežno rožnat sijoč glos za ustnice.

Visokopigmentirane barve

„Rdečilo za ustnice perfect shine, št. 330/100“ znamke s-he colour&style

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

S pigmenti, ki odbijajo svetlobo

„Rdečilo za lica v prahu 030“ znamke trend !t up

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Svilnato mehke ustnice

„Balzam za ustnice Raspberry“ znamke alverde NATURKOSMETIK

Kupite zdaj v dm spletni trgovini

Ostali izdelki, s katerimi lahko ustvarite trend “jagodnega videza”: