Active Beauty
Sprej za utrjevanje ličil poskrbi za daljšo obstojnost vašega make upa

Za dovršen videz.

Sprej za utrjevanje ličil poskrbi za daljšo obstojnost vašega make upa

Ali veste, kako poskrbeti, da bo vaš make up dolgo obstojen? Uporabite sprej za utrjevanje ličil. V nadaljevanju si preberite, kaj vse poleg podlage, senčil za veke in rdečil za lica lahko utrdite s tem čudežnim izdelkom.  

Nanašanje ličil vam lahko vzame kar precej časa. Najprej očistite kožo in nanesete negovalno kremo, potem pa začnete z ličenjem (uporabite primer, podlago, senčilo za veke, rdečilo za lica, maskaro, rdečilo za ustnice in puder).

Zato je še toliko bolj neprijetno, če se ličila po nekaj urah razmažejo, zbledijo ali naberejo v gubicah. Skrivnost popolnega make upa za dolge delovne dni je sprej za utrjevanje ličil. Prozoren sprej poskrbi za enakomeren ten kože in daljšo obstojnost vašega make upa.

Pet skrivnosti za dolgo obstojen make up 

Iz različnih razlogov, kot so npr. visoke temperature, vlažnost zraka ali mastna koža, make up pogosto ni obstojen. Namesto da bi cel dan s seboj nosili kozmetično torbico, polno ličil, v resnici potrebujte le dva spreja za utrjevanje ličil, in sicer enega za v domačo kopalnico in drugega za v torbico.  

1. Kaj je sprej za utrjevanje ličil? 

Za daljšo obstojnost pričeske uporabljate lake za lase, za daljšo obstojnost laka za nohte nadlak, za daljšo obstojnost make upa pa poskrbi sprej za utrjevanje ličil. Sprej enostavno razpršite na obraz po nanosu tekoče podlage ali podlage v prahu in s tem poskrbite, da bodo ličila ostala na svojem mestu. 

2. Kako uporabiti sprej za utrjevanje ličil?

Uporaba spreja za utrjevanje ličil je zadnji korak pri nanosu make upa. Spreji so običajno tekoči. Najbolje je, da jih napršite s krožnimi gibi. Na koži se hitro posušijo in poskrbijo za daljšo obstojnost ličil.

3. Za kateri tip kože so primerni spreji za utrjevanje ličil?

Ponudba sprejev za utrjevanje ličil je široka. V njej boste našli izdelke za vse tipe kože pa tudi izdelke, ki so prilagojeni posebnim potrebam kože, zato vedno poglejte sestavo. Če imate občutljivo mešano kožo, izberite izdelek, ki ne vsebuje alkohola. Če je vaša koža suha, jo negujte s spreji, ki vsebujejo vlažilne sestavine, kot je npr. izvleček kokosovega oreha in aloe vera. 

4. Ali imajo vsi spreji za utrjevanje ličil enak učinek?

Ne. Na voljo so spreji z nežnim učinkom sijaja, ki so zelo priljubljeni predvsem poleti, spreji, ki kožo matirajo ali preprečujejo videz mastne kože itd. Vse je odvisno od tega, kaj potrebujete oz. iščete. Pomembno pa je, da kožo zjutraj in zvečer dobro očistite.

Dodatni nasvet: Če ste na obraz nanesli preveč pudra v prahu, sprej nekajkrat razpršite po vatni blaznici in z njo nežno popivnajte obraz, da odstranite odvečen puder.

5. Kaj lahko uporabite namesto spreja za utrjevanje ličil?

Prozorni spreji za utrjevanje ličil so pika na i vsakemu videzu in z njimi lahko svoj make up tudi osvežite. Podoben učinek ima tudi termalna voda v spreju, saj vsebuje dragocene minerale, ki pozitivno učinkujejo na kožo, da je videti lepa in sijoča.