Active Beauty
Živahno, klasično in igrivo – vse to prinašajo trendi nohtov za leto 2024

Manikira

Živahno, klasično in igrivo – vse to prinašajo trendi nohtov za leto 2024

Živahni nohti v barvi limete

Aromatični citrusi, kot je limeta, predstavljajo navdih za svežo pomladno manikiro – rumenozelen odtenek je na nohtih namreč videti še posebej lepo. Da bi živahni odtenki karseda zasijali in bili čim dlje obstojni, vedno najprej uporabite kakovosten podlak, manikiro pa zaključite s sijočim nadlakom v videzu gela. Še posebej drzno delujejo nohti v obliki “stiletto” (koničasti), podoben učinek pa lahko dosežete tudi z obliko “squoval” (kombinacija angleških besed square – oglat in oval – ovalen).

Hailey Bieber je ustvarila lastno interpretacijo trenda v svežem zelenem odtenku. Namesto enakomerno nalakiranih nohtov je uporabila transparentno osnovo v nude odtenku, lak v rumenozeleni pa s pomočjo gobice za ličenje s tapkanjem nanesla le na spodnji dve tretjini nohta. Barvo nanašamo v tankih plasteh, dokler ne dosežemo želenega videza. Na koncu nanesemo prozoren nadlak, da podaljšamo obstojnost nanosa. Hailey nosi nohte v obliki mandlja – videz, ki ga bomo letos zagotovo pogosto videvali.

Pantonska barva 2024: Peach Fuzz – nežen breskov odtenek

Po barvah Viva Magenta in Very Peri je barvni inštitut Pantone za barvo leta tokrat izbral odtenek Peach Fuzz. Barvo opisujejo kot topel, prijeten odtenek, ki združuje breskove, oranžne in rožnate nianse. Gre torej za popoln odtenek, s katerim lahko ustvarimo klasično manikiro. Odtenek Peach Fuzz pristaja vsem tenom kože in se razlikuje od običajnih nude odtenkov, ki so sicer priljubljeni pri lakih za nohte. Odlično na primer pristaja tudi kratkim nohtom.

Rdeči “Vampy” odtenki in češnjevo rdeča: Trendi nohtov za leto 2024 v temno rdeči

Te odtenke smo si izposodili naravnost z modne piste Milanskega Tedna mode. Antonio Marras je predstavil elegantne rdeče nohte kot trend za leto 2024. Odtenki, ki so nas posebej navdušili, so intenzivno temna rdeča in nekoliko svetlejša češnjevo rdeča. Pri teh odtenkih igra pomembno vlogo nadlak z visokim sijajem.

Balletcore: Nohti v stilu balerine

Če se še vedno ne morete posloviti od trenda “Barbiecore” v rožnatih odtenkih, imamo za vas veselo novico: Rožnata ostaja, a v nežnejših odtenkih v stilu balerine. Balletcore manikira tako predstavlja popoln trend za leto 2024 – nežno rožnata, biserni in bež odtenki se pojavljajo v različnih variantah. Klasični transparentni rožnati laki se odlično ujamejo z nadlakom, ki vsebuje drobne bleščice. Za piko na i lahko na izbranih nohtih narišete majhne pentlje. Kar se tiče oblike nohtov, pa je pri tem trendu najboljša izbira oblika mandlja.

Trendi nohtov 2024: S temi izdelki poskrbite za osupljivo manikiro kar doma

Vonj sivke in vanilije

„Serum za nohte Intensive Repair, 10 ml“ znamke alverde NATURKOSMETIK

Nakupujte v dm spletni trgovini

Obstojen do 10 dni

„Lak za nohte 805 Super Stay & Shine, 8 ml“ znamke trend !t up

Nakupujte v dm spletni trgovini

Prekrivnost z enim samim nanosom

„Lak za nohte Easy & Speedy 250, 6 ml“ znamke trend !t up

Nakupujte v dm spletni trgovini

Z matirajočim učinkom

„Nadlak za nohte Ultra matt, 10 ml“ znamke s-he colour&style

Nakupujte v dm spletni trgovini