Active Beauty
Potem ne pozabite na teh 8 potrebščin

Se odpravljate na dopust?

Potem ne pozabite na teh 8 potrebščin

Priprave na dopust marsikomu predstavljajo neljubo opravilo, saj je potrebno pomisliti na različne situacije, ki vas lahko spremljajo in presenetijo na poti. Da vam vsaj malo olajšamo proces pakiranja, smo za vas pripravili 8 predlogov izdelkov, ki jih letošnje poletje enostavno morate imeti v kovčku.

Melatonin: prva pomoč pri premagovanju nespečnosti

Trpite za pomanjkanjem spanca ali se čez noč večkrat prebujate? Preizkusite ustno razpršilo NutriLAB z naravno aromo limone Melatonin, s katerim boste dosegli urejen spalni cikel in boljše počutje. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in je zato primerna tudi za vegetarijance. Vsako pakiranje vsebuje do 150 razprškov in je zaradi priročnega pakiranja idealen spremljevalec tudi na poti.

Učinkovita podpora črevesju z NutriLAB MikroBIO Plus

Na potovanjih se večkrat zgodi, da nas spremljajo prebavne težave, ki so posledica zastrupitve s hrano ali vodo. Poskrbite za preventivo in v svoj kovček spakirajte NutriLAB MikroBIO Plus. Prehransko dopolnilo vsebuje mešanico prebiotikov, probiotikov in drugih hranil, ki sinergijsko delujejo na zdravje prebave, krepijo imunski sistem in izboljšujejo splošno počutje. Z vnosom dobrih bakterij v naše telo vzdržujemo ravnovesje črevesne flore in jih ščitimo pred zunanjimi dejavniki, kot tudi negativnimi učinki antibiotikov.

Na potovanjih ne pozabite na svoje zobe!

Curaprox predstavlja idealnega sopotnika na vsaki vaši poti: potovalni set vsebuje zložljivo zobno ščetko, belilno zobno pasto ter dve medzobni ščetki prime s priročnim držalom. Zaradi svoje majhnosti je izredno priročen, saj ga lahko vtaknete v vsak žep ali torbico ter na ta način poskrbite za ustno higieno kjerkoli ste. Dopolnite svojo rutino nege zob z nežno belilno zobno pasto meridol Gentle White, ki poleg flourida vsebuje tudi cink in amino kisline. Dlesni ščiti pred krvavenjem in se bojuje proti pojavljanju recesij dlesni. Za nego občutljivih zob in sklenine bo poskrbela elmex zobna pasta COMPLETE CARE. Le-ta ščiti pred kariesom in preprečuje nastanek zobnega kamna. Vsebuje kar 1450 ppm flourida.

Skrb za sijočo in čvrsto kožo tudi na poti

Pri ohranjanju mladostnega videza kože je pomembna konsistentnost, kar pomeni, da tudi takrat ko ste na poti, ne pozabite na rutino nege obraza. Medex prehransko dopolnilo Kolagen Lift vsebuje kombinacijo sestavin, ki pripomorejo k ohranjanju lepe kože, in sicer hialuronsko kislino, elastin, vitamine C, B3, D3, A, E in cink ter selen. Pomoč pri težavah s koži nudi tudi MSM znamke NATURAL EARTH: organska oblika žvepla, ki je po količini četrti najpomembnejši mineral v človeškem organizmu. Prispeva k zdravim sklepom in mišicam ter ima vlogo pri sintezi kolagena in elastina. Žveplo prav tako prispeva k zdravju kože, las in nohtov, zato ga imenujejo tudi mineral lepote.