Active Beauty
Božična darila za ženske: za vas smo pripravili nekaj idej!

Iz srca

Božična darila za ženske: za vas smo pripravili nekaj idej!

Ali ni čudovito v očeh svoje najdražje zagledati iskrico, ko pod božičnim drevescem v soju sveč skupaj odpirata darila? Pritisk pa se poveča ob razmišljanju, kaj podariti, saj se izbira božičnih daril za ženske zdi neskončna. V nadaljevanju smo za vas pripravili seznam najboljših idej, ki vam lahko pomagajo pri izbiri popolnega darila za vašo boljšo polovico.  

Klasična božična darila za ženske

Včasih se ženske in moški razveselijo istih stvari, zato je izbira darila glede na tip človeka običajno bolj smiselna kot izbira glede na spol. Kljub temu se marsikateri moški ob božiču počuti nemočnega in se sprašuje, kaj bi lahko bilo všeč njegovim najbližjim. Če želite ubrati bolj varno pot, je najbolje, da vprašate svojo izbranko ali si zapišete želje, ki jih je morda kadarkoli tekom leta omenila čisto mimogrede. Druga možnost bi bila, da vprašate njene prijateljice in prijatelje. Če pa vseeno želite, da darilo ostane presenečenje, je pogosto najbolje poseči po klasiki, ki si je ženske same v vsakdanjem življenju morda ne bi privoščile. 
 

1. Dišave

Parfumi so verjetno med najbolj klasičnimi božičnimi darili zanjo – in prav je tako, saj gre ljubezen skozi nos. Vonj igra pomembno vlogo pri izbiri partnerja, a tudi kasneje v zvezi je pomembno, da si partnerja še vedno »dobro dišita«. Dišeče darilo je torej odlična priložnost, da izbranko razveselite s parfumom, ki se tudi vam zdi odličen. Ko izbirate, pa je kljub temu pomembno, da dobro poznate izbranko in njen okus: Ali ima raje močne, cvetlične ali sveže vonje? Vsekakor so naslednji parfumi klasika, ki je ogrela že marsikatero srce: n:

2. Karte za koncert, kino, muzej ali gledališče 

Ali vaša izbranka obožuje kulturo in uživa v plesu ob živi glasbi ali pa se popolnoma prepusti dogajanju v predstavi? Potem so vstopnice za obisk skupnega dogodka idealno božično darilo zanjo. In kar je najboljše pri tem: s tem darilom ji poklanjate tudi skupni čas in izkušnje. Če izbiro dogodka raje prepustite partnerki, ji lahko podarite tudi darilni bon za predstavo po izbiri. 
 

3. Kakovostna krema za obraz 

To božično darilo za ženske se morda na prvi pogled zdi nekoliko dolgočasno, saj ima vaša partnerka v kopalniški omarici najverjetneje že vsaj eno kremo za obraz. Kljub temu to nikakor ne pomeni, da ne bi bila vesela kakšnega bolj kakovostnega izdelka. Pozor: Pri tem darilu bodite vseeno pozorni, ali morda vedno uporablja določeno kremo, ker njeni koži morda ne ustreza nobena druga. Če temu ni tako, jo boste zagotovo razveselili z eno od naslednjih krem:

4. Darilni set losjonov za telo

Še ena ideja za dobro božično darilo za ženske, ki si ga morda ne bi nikoli kupile same, a so nad njim navdušene, so kompleti dišav in losjonov za telo. Če pod parfum nanesemo pravi losjon, le-ta okrepi vonj in podaljša obstojnost parfuma. Kombinacije so pogosto že na voljo v setih, kot so:  

5. Knjige

Knjige za darilo so vedno super ideja, za božič pa jih je dobiti še toliko lepše. V času med božičem in novim letom ima namreč marsikdo med nami končno nekaj prostega časa, ki ga lahko nameni tudi temu, da se zares zatopi v knjigo. Ne glede na to, ali ima vaša ljubljena oseba raje leposlovje, slikanice ali priročnike, z darilnim bonom za knjigarno zagotovo ne morete zgrešiti. 
 

6. Palete senčil za veke 

Res je, da jih ima veliko žensk zagotovo že nekaj na zalogi. Če pa vaša boljša polovica obožuje ličila, jo za božič lahko še vedno razveselite s posebno paleto senčil za oči. Če iščete božično darilo za ženske, je najbolje, da izberete paleto, ki se ujema z letnim časom (elegantna, praznična, z bleščicami ...). Vaša partnerka bo tako na silvestrovo videti še posebej slavnostno. 

7. Komplet čopičev

Nekateri moški verjetno niti ne vedo, da je uporaba pravega čopiča bistvenega pomena za uspešen nanos ličil. Poleg tega čopiči višje kakovosti sploh niso tako poceni, zato jih tudi ne menjamo dovolj redno.  Dejstvo pa je, da uporaba dotrajanih čopičev lahko povzroči pojav nečistoč na koži. Letos svojo izbranko presenetite z novim kompletom čopičev: 

8. Rdečilo za ustnice

Šminka poudari videz in obrazu doda tisto nekaj posebnega. Če veste, kakšne barve si vaša draga najraje nadene na ustnice, potem poskrbite, da ji bo letos božično darilo narisalo nasmeh na obraz. Najbolje je, da izberete dolgo obstojno šminko, ki se na ustnicah obdrži tudi po poljubljanju. 

9. Izdelajte sami

Božična darila za ženske niso nujno draga. Tako kot moški so tudi ženske še posebej vesele stvari, ki prihajajo iz srca. Svojo ljubezen ji še najlažje izkažete tako, da si vzamete čas in ji nekaj ustvarite sami. Radi pišete? Presenetite svojo najdražjo s klasičnim ljubezenskim pismom. Če ste spretni, ji lahko izdelate omaro s poličkami, ki si jo že dolgo želi, ali pa ji naredite fotoknjigo z najdragocenejšimi skupnimi spomini. 
 

10. Lak za nohte

Na silvestrovo želijo številne ženske zasijati kot ognjemet. Glamur najlažje dosežejo s praznično bleščečimi nohti. Res je, da je njena zbirka morda že precej bogata, vendar to še ne pomeni, da ne morete dodati novega odtenka – v njenem srcu bo imel posebno mesto, saj ji ga je podaril njen najdražji:

11. Kovček in toaletna torbica 

Ali darilo v obliki kovčka in toaletne torbice morda nakazuje, da načrtujete v prihodnosti kakšno skupno potovanje? Po našem mnenju je to pravzaprav lepa gesta in popolno božično darilo za ženske. Če se  vaša draga navdušuje nad potovanji, bo zagotovo vesela (elegantnih) potovalnih torbic, kovčkov ali toaletnih torbic. Če pa k temu še ljubko izgleda, toliko boljše: 
 

12. Adventni koledar

Med zgoraj omenjenimi predlogi še niste zasledili popolnega božičnega darila za svojo boljšo polovico? Nič zato. Morda pa ji lahko namesto enega podarite 24 manjših. Adventni koledar njene najljubše blagovne znamke bo zagotovo pospešil njen srčni utrip in poskrbel za to, da bo v darilcih uživala ves praznični čas.  

Seveda pri praznikih ne gre samo za darila. Ljubim osebam ni treba podariti ravno najdražjega nakita, da bi jim pokazali, kako zelo jih imate radi. Tudi s čisto preprostimi darili lahko poskrbite, da se oči zaiskrijo in srce zažari.